Aanpassingen

Wij komen bij u thuis!

Maak een afspraak voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis.
Wel zo gemakkelijk!

Wintercheck

Veilig voorbereid de winter in?
Laat uw brommobiel controleren
en geniet ongestoord van de winter.

Aanpassingen

Het is mogelijk om verschillende aanpassingen in uw minicar te maken. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u het gaspedaal omgewisseld wilt hebben met het rempedaal. Dit kan dan door Zebra Minicars verzorgd worden.
Bij Zebra Minicars is het mogelijk om een minicar geheel naar uw eigen wens aan te passen. Ieder mens heeft zijn eigen verlangens en wensen. Dit begrijpen wij bij Zebra Minicars maar al te goed, daarom is het aantal mogelijkheden ongelimiteerd. Heeft u een aanpassing nodig in uw minicar? Vertel het ons en wij kijken wat de mogelijkheden zijn.
Hieronder staan verschillende aanpassingen vermeld. Door op "Voorbeeld" te klikken gaat u naar de bijbehorende foto's.
Dit zijn niet de enige mogelijkheden die er zijn. Mocht het zo zijn dat u een aanpassing nodig heeft en dit staat er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op want technisch gezien is bijna "alles" mogelijk.

Gas en rem omgewisseld
Het kan zo zijn dat u niet met de indeling van gas- en rempedaal overweg kan, zoals die standaard in de minicar zitten. Wij kunnen er voor zorgen dat u met veel plezier en gemak, op uw eigen manier in uw minicar kunt rijden. Door de pedalen desgewenst te verwisselen of in hoogte aan te passen.

Handbediening
Deze aanpassing is er voor mensen die niet meer mobiel genoeg zijn om met de benen het gas- en rempedaal te kunnen bedienen. Het is dan mogelijk om de bediening van het gas en de rem te verplaatsen naar het stuur. Hierdoor bent u in staat de minicar te besturen met uw handen.

Elektrisch in hoogte verstelbare stoel
Het kan nodig zijn dat uw stoel in hoogte verstelbaar moet zijn. Dit kan het in- en uitstappen vergemakkelijken. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken voor u is deze stoel elektrisch verstelbaar. Hierdoor kost het u geen extra inspanning.

Stoelslede met rolstoelkraan
Een dergelijke aanpassing aan uw minicar gaat gepaard met veel overleg en samenwerking tussen Zebra Minicars en u. Het is dan ook een op maat gemaakte aanpassing waar u optimaal gemak van heeft. Wanneer u in een rolstoel zit en onafhankelijk mobiel wilt zijn is dit misschien "de" oplossing voor u. Deze aanpassing zorgt er voor dat u in de minicar kunt gaan zitten aan de bijrijderszijde en vervolgens met een sledesysteem naar de bestuurderszijde kunt schuiven. Wanneer u op de juiste plaats zit, kunt u met de elektrische kraan uw rolstoel in de minicar tillen. Hierna sluit u de deur aan de bijrijderszijde op afstand en u kunt rijden!

Niet alle aanpassingen zijn mogelijk in alle merken en modellen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden!